Předkrm
Carpaccio z máslové dýně v kombinaci s marinovanou červenou řepou, doplněné o creme fraîche s pečenými kaštany a koriandrem, zakápnuté lanýžovým medem
119,-
Polévka
Dýňový krém s petrželovým pestem, brynzovým nokem a slanou tyčinkou
59,-
Hlavní chody
Hovězí steak z mladého býčka s dýňovou slámou na omáčce z pečených kaštanů podávaný s dýňovým muffinem plněným kozím sýrem
469,-
Vepřová panenka špikovaná dýní hokaido upravená metodou sous-vide s kávovou omáčkou s chilli podávaná s dýňovými gratinovanými bramborami
269,-
Kuřecí prso supreme podávané na dýňovém zelí s mandlovým bramborovým knedlíkem a slaninovým prachem
239,-
DEZERT
Dýňové suflé s čerstvou vanilkou a omáčkou s Baileys zdobené perníkovým chipsem
89,-
[/fusion_text]