Předkrm
Srnčí tataráček, restované hnědé žampióny na ořechovém oleji , Waldorfský salát s jalovcovou majonézou,chlebové chipsy
199,-
Polévka
Bažantí capuccino se zastřeným křepelčím vejcem a slanou tyčinkou
59,-
Hlavní chody
Kančí hřbet upravený metodou sous vide s omáčkou z kořenové zeleniny a konfitovanou kančí kýtou podávaný s grilovaným žemlovým knedlíkem s perníkovým prachem a jeřabinovým želé
349,-
Dančí kýta na šípkové omáčce s pečenými kaštany podávaná s domácím chlupatým knedlíkem
269,-
Jelení krkovička s kachními játry foie gras, ragů z lišek a jeřabin se šťouchanými bramborami s jehličím
319,-
Dezert
Haferové domácí kynuté knedlíky s přepuštěným máslem, cukrem a restovanou strouhankou, doplněné o tvaroh a domácí šlehačku
99,-