fbpx

Jídelní lístek

Můžete si vybrat z dokonale složených pokrmů inspirovaných světovou kuchyní a ochutnat speciality týmu šéfkuchaře restaurace La Vida.

Předkrmy

100g Hovězí tatarák, chlebové topinky s česnekem
165,-
70g Kachní rilette s hruškovým chutney servírovaný s naším bylinkovým chlebem
149,-

Polévky

Silný slepičí vývar s masem, těstovinami a zeleninou
55.-
Valašská kyselice s lesními houbami a klobásou
60,-
Karotkový krém s pomerančem a zázvorem zdobený bylinkovým pestem, krutóny a výhonky z červené řepy
65,-

Česká kuchyně

150g Svíčková na smetaně s čerstvými brusinkami a Karlovarským knedlíkem
199.-
240g Pečené kachní stehno s červeným zelím se švestkami a skořicí podávané se škvarkovými placky
219.-
200g Konfitovaný česnekový bůček s křupavou kůží na zelí z bílé cibule se šťouchaným bramborem, krémovým křenovým coulis a zdobené chipsem z červené řepy
229.-
250g Marinovaný kuřecí supreme servírovaný na grilované podzimní zelenině a brambory Grenaille
195,-
180g Řízečky z vepřové panenky v parmazánové strouhance podávané s bramborovým salátem s červenou řepou a tymiánem
209,-
150g Smažený sýr vyzrálý šest týdnů na přepuštěném másle s petrželovými máslovými brambory a domácí tatarskou omáčkou
179,-
300g Domácí tvarohové knedlíky plněné borůvkami a jahodami obalené v křupavém cukrovém crunchy a přelité přepuštěným máslem
179,-

Těstoviny a saláty

350g Tagliatelle s česnekem, bílým vínem, cherry rajčátky, listovým špenátem a parmazánem
179,-
800g Linguine s mořskými plody, drcenými rajčaty, čerstvým chilli, česnekem a bylinkami podávané v papilotě pro dvě osoby
429,-
300g Italské risotto s červenou řepou, kozím sýrem a rukolovým pestem
189,-
400g Salát Caesar s kuřecím masem, slaninovým chipsem, parmazánem a máslovými krutóny
189,-

Zahraniční kuchyně

200g TOP BLADE – dušená hovězí loupaná plec, řepový fondán, mrkvové pyré, blanšírovaná brokolice, omáčka z červeného vína
235,-
150g Filírované kachní prsíčko na pomerančích a rozmarýnu připravované metodou sous-vide servírované na krémovém šafránovém risottu a bylinkovém pestu
249,-
200g Sous-vide vepřová panenka podávaná na ragú z lesních hub s domácími mandlovými kroketami
255,-
150g Pečený losos na citrusech a bylinkách s koprovým velouté, olejem z blanšírovaných paprik a brambory Grenaille
245,-
350g Španělská paella s mořskými plody, cherry rajčátky, česnekem a šťávou z limetky
259,-

Ryby

160 g Filé z lososa s „Bouillabaisse“, pečené bylinkové Grenaille
245,-
270 g Vykostěný mořský vlk s římským salátem, hráškem a omáčkou z bílého vína a smetany, gratinované brambory
Doblok: 5 Kč / 10 g
265,-

Steaky suché zrání

250g Rump steak
299,-
300g Sirlion steak
399,-
300g Ribeye steak
399,-

Přílohy

200g Pečené bylinkové Grenaille
49.-
350g Pečená brambora v papilotě se zakysanou smetanou
69.-
200g Domácí steakové hranolky
49.-
200g Šťouchané brambory
49.-
250g Pažitkové máslové brambory
39,-
300g Grilovaná zelenina
55,-
300g Salát z čerstvé zeleniny
55,-

Omáčky

Smetanová pepřová
45,-
Omáčka z pražské šunk
45,-
Demi-Glace
45,-

Dipy

Bylinkový
45,-
Hořčičný
45,-
Domácí tatarská omáčka
30,-
Domácí pikantní BBQ omáčka
45,-

Dětská jídla

100g Kuřecí přírodní nebo smažený plátek s máslovým vařeným bramborem
95,-
250g Linguine s drcenými rajčaty a bylinkami sypané sýrem
89,-

Dezerty

Jablečný závin s belgickou čokoládou a vlašskými ořechy podávaný s vanilkovou zmrzlinou, karamelovo - sušenkový prachem a čerstvou šlehačkou
99.-
Italské Tiramisu s restovaným kokosem
105.-
Makové lívance s pošírovanými švestkami, skořicovo – povidlovou omáčkou a čerstvou šlehačkou
115.-