Jídelní lístek

Můžete si vybrat z dokonale složených pokrmů inspirovaných světovou kuchyní a ochutnat speciality týmu šéfkuchaře restaurace La Vida.

Předkrmy

80 g Roast beef s nakládanou zeleninou, křenem, hrubozrnnou hořčicí a domácím pečivem
135.-
100 g Hovězí tatarák, chlebové topinky s česnekem
165,-
100 g Francouzský hovězí tatarák s lanýžem na domácím pečivu
205,-
100 g Krevety na chilli a česneku s bílým vínem, domácí pečivo
145,-

Polévky

Silný hovězí vývar z oháňky se zeleninou a nudlemi
55.-
Valašská kyselice s lesními houbami a klobásou
55.-
Krémová dýňová polévka s creme fraiche nokem a petrželkovým olejem
59.-
„Spiced chilli“ dýňový krém s praženými slunečnicovými semínky
65,-
Moravská česnečka se zastřeným vejcem
55,-

Česká kuchyně

150g Svíčková na smetaně s čerstvými brusinkami, špekový knedlík
199.-
240 g Konfitované kachní stehno s červeným zelím na švestkách, bramborové lokše
209.-
180 g Kuřecí supreme plněný modrým sýrem a sušeným rajčetem, gratinované brambory a salát z černé čočky
195.-
200 g Moravský vrabec na smetanovém špenátu, plněná bramborová roláda vídeňskou cibulkou
185,-
150 g Pomalu tažené zvěřinové ragú na červeném víně, domácí bramborové noky
225,-

Těstoviny a saláty

350 g Špagety „Aglio Olio e peperoncino“sypané parmezánem
150.-
160 g Ravioli plněné zauzeným kuřetem a špenátem s máslovou emulzí na bílém víně
185,-
300 g Šafránové rizoto s kozím sýrem, rukolou a gelem z červené řepy
189,-
400 g Salát Caesar s kuřecím masem, slaninou, ančovičkovou majonézou a krutony
189,-

Zahraniční kuchyně

200g TOP BLADE – dušená hovězí loupaná plec, řepový fondán, mrkvové pyré, blanšírovaná brokolice, omáčka z červeného vína
235,-
150g Wellington z hovězí svíčkové, podávaný na pyré ze zauzených brambor, demi-glace, chips ze slaniny
285,-
200 g Sous-vide vepřová panenka podávaná na ragú z lišek, domácí mandlové bramborové krokety
255,-

Ryby

160 g Filé z lososa s „Bouillabaisse“, pečené bylinkové Grenaille
245,-
270 g Vykostěný mořský vlk s římským salátem, hráškem a omáčkou z bílého vína a smetany, gratinované brambory
Doblok: 5 Kč / 10 g
265,-

Steaky suché zrání

250 g Rump steak
299,-
300 g Sirlion steak
399,-
300 g Ribeye steak
399,-

Přílohy

200 g Pečené bylinkové Grenaille
49.-
200 g Konfitované hranolky
49.-
250 g Gratinované brambory
59.-
200 g Mandlové bramborové krokety
49.-
150 g Bramborové noky
45,-
100 g Domácí pečivo
29,-

Omáčky

Pepřová
45,-
Houbová
45,-
Demi-Glace
45,-

Dětská jídla

100 g Kuřecí stripsy, máslová bramborová kaše
95,-
250g Špagety s kuřecím masem v dýňové omáčce sypané sýrem
85,-

Dezerty

Domácí dýňové lívance s hruškovým pyré a skořicovými noky
49.-
Čokoládový dort s horkým ovocem
49.-
Baileys panna cotta s oříškovým crumble a karamelovou omáčkou
59.-

Svatomartinské hody

11 - 17. listopadu 2019