Svatomartinské hody

11 - 17. listopadu 2019

Svatý Martin přijíždí na bílém koni 11. 11. a naše babičky hází husu do trouby. A my nemůžeme zůstat pozadu.

Jako každý rok a tento nebude vyjímkou, pořádáme pravé a nefalšované Svatomartinské hody. Naši kluci s praxí z Mischelinských restaurací vám připraví skvělou hostinu, na kterou dlouho nezapomenete. Už teď pro vás vybíráme ty nejlepší husy od lokálních farmářů a připravujeme recepty nejen na 11. listopadu.

Předkrmy

70 g Tradiční husí játra v kachním sádle, domácí rozpečený chleba
119,-
70 g Paštika z husích jater v tyrolském špeku s omáčkou z lesního ovoce, bylinková bageta
139,-
70 g Roastbeef z kachních prsou s hruškovou marmeládou a chilli, máslový toast
149,-

Polévky

Krém z jedlých kaštanů s creme fraiche, slaninový chips
55.-
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
55.-

Hlavní chody

500g Pečené husí stehno výběr zelí (bílé slaninové zelí, červené zelí na švestkách, cibulové zelí) škvarkové placky
295,-
350g Konfitované kachní stehno podávané na kroupovém šouletu
245,-
350g Husí prso v portském víně s glazovanou zeleninou a domácí bramborové noky
295,-

Pro skupinu

3200g Celá pečená husa, bilé, červené, cibulové zelí, 4 druhy knedlíků, včetně dezertu
1090,-
Tento hlavní chod je třeba zarezervovat 24 hodin předem

Dezerty

Dýňový cheesecake s mandlemi
99,-
Makový knedlíček ve švestkovém sabayonu
99,-

Svatomartinské hody

11 - 17. listopadu 2019