Pondělí 19.2.

Cuketovo – rukolový krém s brynzou

Kapustové karbenátky s hovězím masem, bramborovo-jablečné pyré 119,-

Špagety s kuřecím masem, máslovou dýní, česnekovou strouhankou, parmazán 109,-

Kuřecí paličky s hráškem na medu a smetaně, pečené brambory 109,-

 

Úterý 20.2.

Bramborový krém s pečenými paprikami

Pomalu tažené hovězí s šípkovou omáčkou, karlovarský knedlík 119,-

Domácí sekaná s kapary a olivami, bramborová kaše s restovanou cibulkou 109,-

Kuřecí nudličky na červeném kari s kokosovým mlékem, jasmínová rýže 109,-

 

Středa 21.2.

Zeleninový vývar s krupicí a šlehaným vejcem

Pečená hovězí žebra s květákovým pyré a červenou řepou 119,-

Gratinované těstoviny s krůtím masem, zeleninou a groudou 109,-

Smažené růžičky květáku, vařené brambory, tatarka 109,-

 

 

Čtvrtek 22.2.

Bílá drůbková s hráškem

Vepřová roláda s anglickou slaninou a jablky, šťouchané brambory 119,-

Kuřecí prsíčka planěná ricottou a sušenými rajčaty, hranolky 109,-

Masové kuličky v tomatové omáčce, těstoviny 109,-

 

Pátek 23.2.

Hovězí vývar s masem a nudlemi

Vepřová kotletka na grilu se švestkovou omáčkou, krokety 119,-

Kuře pečené na podmáslí, brambory s pažitkou 109,-

Buchtičky s vanilkovou omáčkou, zdobené ovocem 109-

 

K menu podáváme domácí ledový čaj 0,2l/20,- střik z bílého Bio vinného moštu 0,2l/29,-
Coca-colu dle výběru 0,33l/33,-
limonádu z vinných hroznů 0,2l/29,-

Informace o obsažených alergenech vám na vyžádání poskytne obsluha.