Pondělí 23.4.

Krém z pečené červené řepy, pesto s medvědího česneku

Vepřová pečeně na hnědých žampiónech s brandy,restované špecle s cibulkou  119,-

Kuřecí prsíčka na červeném kari s kokosovým mlékem a zeleninou, pečená jasmínová rýže  109,-

Smažené růžičky květáku, vařené brambory, domácí tatarka  109,-

 

Úterý 24.4.

Pórková s bramborem a šlehaným vejcem

Pomalu dušená hovězí plec na rozmarýnu, karlovarský knedlík  119,-

Kuřecí paličky pečené na medu a červené cibulce, máslový hrášek, bramborová kaše  109,-

Brynzové halušky s křupavou slaninkou a jarní cibulkou  109,-

 

Středa 25.4.

Kuřecí kari polévka s hráškem a krutóny

Losos na grilované zelenině s citrónovou omáčkou, vařené brambory  119,-

Dušená vepřová kýta podávaná na kedlubnovém zelí, bramborový knedlík   109,-

Špagety s krůtími prsíčky, avokádovým pestem s medvědím česnekem a mozzarellou  109,-

 

 

Čtvrtek 26.4.

Gulášová z hlívy ústřičné s bramborem a čerstvou majoránkou

Fusilli s vepřovou panenkou,karotkovým krémem s koprem,parmazán   119,-

Kuřecí steak capprese s olivami, bazalková omáčka, smažené krokety  109,-

Grilovaná kotletka s růžičkami kapusty, šťouchané brambory  109,-

 

Pátek 27.4

Slepičí s masem a nudlemi

Smažený stehenní kuřecí řízek, bramborová kaše, zelný salátek  119,-

Vepřové nudličky na máslovém pórku, jasmínová rýže s badyánem  109,-

Grilovaný hermelín v anglické slanině na míchaném salátku, brusinky, bagetka 109,-

 

K menu podáváme

domácí ledový čaj       0,2l/20,-

Okurkovou limonádu   0,20l/25,-

Grepovou limonádu     0,2l/29,-  

   

 

Informace o obsažených alergenech vám na vyžádání poskytne obsluha.