Předkrm

Carpaccio z máslové dýně v kombinaci s marinovanou červenou řepou, doplněné o creme fraîche s pečenými kaštany a koriandrem, zakápnuté lanýžovým medem 

119,-

 

Polévka 

Dýňový krém s petrželovým pestem, brynzovým nokem a slanou tyčinkou 

59,-

 

Hlavní chody

Hovězí steak z mladého býčka s dýňovou slámou na omáčce z pečených kaštanů podávaný s dýňovým muffinem plněným kozím sýrem

469,-

Vepřová panenka špikovaná dýní hokaido upravená metodou sous-vide s kávovou omáčkou s chilli podávaná s dýňovými gratinovanými bramborami

269,-

Kuřecí prso supreme podávané na dýňovém zelí s mandlovým bramborovým knedlíkem a slaninovým prachem 

239,-

 

DEZERT

Dýňové suflé s čerstvou vanilkou a omáčkou s Baileys zdobené perníkovým chipsem 

89,-

[/fusion_text]