Předkrm

Srnčí tataráček, restované hnědé žampióny na ořechovém oleji , Waldorfský salát s jalovcovou majonézou,chlebové chipsy

199,-

Polévka

Bažantí capuccino se zastřeným křepelčím vejcem a slanou tyčinkou

59,-

Hlavní chody

Kančí hřbet upravený metodou sous vide s omáčkou z kořenové zeleniny a konfitovanou kančí kýtou podávaný s grilovaným žemlovým knedlíkem s perníkovým prachem a jeřabinovým želé

349,-

Dančí kýta na šípkové omáčce s pečenými kaštany podávaná s domácím chlupatým knedlíkem

269,-

Jelení krkovička s kachními  játry foie gras, ragů z lišek a jeřabin se šťouchanými bramborami s jehličím

319,-

Dezert

Haferové domácí kynuté knedlíky s přepuštěným máslem, cukrem a restovanou strouhankou, doplněné o tvaroh a domácí šlehačku

99,-